Custom made ski’s, speciaal gemaakt voor jou? Dat kan!

Wat begon als een droom, groeide uit tot het skibedrijf Snow Lions Sports. Inmiddels hebben wij handgemaakte customized ski’s gemaakt voor verschillende klanten in onze werkplaats. Onze ski’s worden voor het grootste gedeelte met de hand gemaakt en afgewerkt. Met onze CNC-machine en onze 40ton skipers, hebben wij een eigen en unieke productie methode ontwikkeld. Hiermee kunnen wij custom made ski’s aanbieden, ontworpen o.b.v. jouw wensen. Hoewel wij rekeningen moeten houden met de technische mogelijkheden, kunnen wij voor iedereen unieke ski’s ontwikkelen. In samenspraak met jou, maken wij een persoonlijk ontwerp: van rocker, radius, lengte, stijfheid, design tot topsheet – wij nemen alles met je door.

custom wooden veneer as topsheet

topsheet hout fineer

custom ski mould

mal custom ski

Op basis van jouw wensen en de technische mogelijkheden ontwerpen wij een passende ski voor jou. Ski je voornamelijk op de geprepareerde piste, ga je liever off-piste of een combinatie van beiden? Belangrijke stappen in het skibouw proces zijn de materiaal keuze en de skivorm. De materialen en vorm bepalen grotendeels het gevoel en de flex van de ski.

Voordat wij beginnen met de productie van je op maat gemaakte ski, nemen wij deze zaken goed door. Lichten wij de voor- en nadelen toe en vertellen je meer over de technische mogelijkheden. Obv van de uiteindelijke tekeningen, gaan wij voor jou aan de slag.

Voor de topsheet kun je kiezen uit verschillende hout fineers, bamboe fineer of een carbon sheet. Of wij sublimeren jouw eigen ontwerp voor een nóg specialere topsheet. Het resultaat is een customized ski voor jou, die goed presteert en een geweldige uitstraling heeft.

Email ons over of bestel meteen customized ski’s. Je kunt ook een workshop bij ons volgen om je eigen ski’s te maken!

Verken de bergen op je eigen custom made ski’s uit Nederland!