Volg een workshop bij Snow Lion Sports om je eigen ski’s te maken!

Snow Lion Sports organiseert individuele workshops voor 1 persoon. De workshops worden gehouden op zondag en/of maandag. Wij houden de workshops klein zodat wij alle deelnemers de volledige aandacht kunnen geven. Wij willen natuurlijk dat iedereen naar huis gaat met een mooi paar ski’s!

attach the 'belag' to the core

belag lijmen

workshop cutting

kanten slijpen

Wij organiseren 2 verschillende workshops:

Om aan de workshop mee te doen, moet je het niet erg vinden om vieze handen te krijgen. Er komt zoveel handwerk bij kijken dat ieder paar ski’s uniek is. Vooraf wordt de bamboe skikern gefreesd door de CNC-machine. De rest is aan jou! Na het harde werken, heb je een uniek paar ski’s in handen!

In onze werkplaats begeleiden wij jou om je eigen ski’s te maken. Wij laten je zien hoe je alles het beste kunt doen: het buigen en smeden van de metalen kanten, het frezen van de kern etc. Echter, je doet zelf het grootste gedeelte van het werk. Er gaat immers niets boven ski’s die jij zelf hebt gemaakt! En vanzelfsprekend moet de ski mooi worden afgewerkt met een toplaag.

Voordat jouw handgemaakte ski’s de piste op kunnen, moeten zij een eerste slijp-, structuur- en waxbeurt krijgen. Deze servicebeurt verzorgen wij met onze Montana Ski Service en Wax Future machines.

Stuur ons een email of boek meteen een workshop om deel te nemen.

Die eerste run op je eigen handgemaakte ski’s is onvergetelijk!